Vos Opmaat Trainingen

Vacature: (isolatie) monteur – voor één van onze opdrachtgevers

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een (Isolatie) Monteur die wil doorgroeien naar planner of werkvoorbereider

De Opdrachtgever

JB isolatie staat bekend als dé specialist in isolatiesystemen en afwerking in de utiliteit, industrie en scheepsbouw en wil dit graag blijven. JB isolatie draagt bij aan duurzaamheid en het besparen van energie. Het is onze missie om door middel van de juiste isolatie duurzaamheid van energiegebruik te faciliteren voor gebouwen en zo de klimaatverandering positief te beïnvloeden. Als bedrijf dragen wij bij aan een gezonde werkomgeving, waarin ruimte is voor mensen en de ontwikkeling van hun verschillende talenten.

Omdat wij specialist zijn in isolatiesystemen voor warmte en koeling, akoestische isolatie, ontdreuning, absorptie materialen en brandwerende isolatie garanderen wij kwaliteit. Dit wordt geleverd door onze jarenlange ervaring en vakkennis. Wij brengen alle voorkomende soorten isolatiemateriaal aan en werken deze af met folie of beplating, die wij in onze ruime en moderne werkplaats zelf produceren.

We werken eerlijk, open en transparant en hebben respect voor elkaar en de omgeving. Zowel onderling als naar opdrachtgevers houden we van duidelijke communicatie, houden we ons aan de afspraak en leren we van (elkaars) fouten. We werken veilig, deskundig en professioneel.

Wij zijn gevestigd in Groningen en werken door het hele land en in Duitsland.

Ter versterking van ons team zoeken wij een

(Isolatie) Monteur die wil doorgroeien naar planner of werkvoorbereider

Functie omschrijving

We zoeken een isolatiemonteur die toe is aan een volgende stap in zijn loopbaan en zich gaat bezighouden met zowel het coördineren van de planning als de werkvoorbereiding.

Je houdt je bezig met de planning van de isolatiemonteurs en de opdrachten die er binnen komen. Dit is soms een hele puzzel, meestal onder tijdsdruk. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het materieel; je registreert materialen en beheert de voorraad. Ook bepaal je welke monteur naar welke opdracht gaat, je beantwoordt technische vragen en hebt contact met leveranciers en opdrachtgevers. Dit alles doe je in samenwerking met de directeur.

Wij zoeken een monteur die wil doorgroeien naar planner of werkvoorbereider of hier al de eerste stappen in heeft gezet.

Functie eisen

  • Bij voorkeur ervaring als (isolatie) monteur in de bouw of installatie.
  • Ervaring als Isolatiemonteur is een sterke pré
  • Een MBO opleiding in de techniek
  • Ervaring in organiseren en plannen van opdrachten
  • Je bent in staat om technische vragen te beantwoorden
  • Je hebt ervaring in het omgaan met klanten en leveranciers
  • In het bezit van VCA-vol

Persoonlijkheid

Je weet hoe de hazen lopen binnen de bouw, en bij voorkeur binnen de isolatiesector. Daarnaast kun je goed overweg met je collega monteurs, leveranciers en opdrachtgevers. Je kunt alle partijen bij elkaar houden en de regie in eigen handen houden. Dit vraagt om een persoon met natuurlijk overwicht. Je kunt snel schakelen en bent in staat om creatieve oplossingen te bieden en het overzicht te bewaren onder soms stressvolle omstandigheden. Je hebt daarom geen 9-5 mentaliteit en bent een harde werker met hart voor de zaak.

Dienstverband

Het betreft een fulltime dienstverband met een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. We zijn aangesloten bij de cao Metaal en Techniek. Deze functie is ingeschaald in salarisgroep G. Verder is er ruimte om te groeien naar meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Solliciteren

Vos Opmaat Consultancy verzorgt de sollicitatieprocedure. Graag ontvangen wij je sollicitatiebrief voorzien van CV. Je kunt deze mailen naar info@vosopmaat.nl . Voor vragen kun je contact opnemen met Eva Dijkema via 050-5035568 of per mail. Verdere informatie over de opdrachtgever vind je op www.jb-isolatie.nl