Maak Talent Tastbaar

Alle Maak Talent Tastbaar-trainingen zijn geïnitieerd vanuit Vos Opmaat Consultancy, Groningen. Wij willen dat onze trainingen voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom zijn we gestart met deze concrete trainingen, onder de naam Maak Talent Tastbaar. Deze naam is ook de slogan van Vos Opmaat Consultancy. Omdat we zo graag meer mensen inzicht willen geven in hun sterke punten, competenties en persoonlijkheid zijn we gestart met deze Talent-trainingen.

Al onze trainingen zijn erop gericht om professionals, leidinggevenden én HR-managers met meer energie, bevlogenheid én effectiviteit te laten werken. Doordat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen kunnen we jou voorzien van kennis en inzicht waar je wat aan hebt: we willen voor jou van meerwaarde zijn. Met aandacht, kennis én betrokkenheid. We maken dingen praktisch zodat alles voor jou in één oogopslag tastbaar wordt en je er zelf mee aan de slag kunt. Wij hebben passie voor het talent van mensen en maken graag jouw of jullie talent zichtbaar en tastbaar!

Onze trainers

Onze trainers zijn erop gericht om jouw (verborgen) talent zichtbaar en tastbaar te maken. Ze zijn gecertificeerde professionals en hebben jarenlange ervaring in het trainen van mensen, teams en organisaties. Jouw trainer helpt je om jouw doelen te bereiken en staat voor je klaar

Voor wie?

Onze trainingen zijn geschikt voor elke schakel binnen (of buiten) een bedrijf. Dus voor zowel directie, HR professional, managementteam, (young) professional, als werkzoekende is er een geschikte training!