Wie zijn wij?

Wij zijn Vos Opmaat Consultancy, een van de grootste spelers op HR-gebied in Noord-Nederland. Wij hebben een passie voor mensen, de organisatie waarin zij werken en de raakvlakken hiertussen.

Als specialisten op het gebied van talent, HR-management én –ontwikkeling geloven wij namelijk dat iedereen (ja, ook jij!) unieke talenten heeft en dat deze bijdragen aan de prestaties van organisaties en teams. Maar tegelijkertijd weten we dat dit enigszins ongrijpbaar klinkt: want waar ligt de toegevoegde waarde van jou, je team of je bedrijf eigenlijk? Daarom hebben wij er sinds 2005 al ons doel van gemaakt om, op locatie of op kantoor, talent tastbaar te maken.

Om dit te bewerkstelligen, weten wij alles van de trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. Daarnaast zorgen we er te allen tijde voor dat we de nieuwste inzichten en wetenschappelijke onderzoeken gebruiken als basis voor onze diensten. Elke dag leren we hier meer over; bijvoorbeeld in gesprekken met elkaar, door opleidingen of simpelweg door onze nieuwsgierigheid. Al deze inzichten vormen we om tot praktische technieken, hand-outs en checklists zodat alles voor jou in één oogopslag tastbaar wordt.

Wij zijn er daarnaast oprecht van overtuigd dat je samen meer bereikt! Daarom houden wij tweemaal daags een FIKA. Dit is een Zweeds gebruik waarbij iedereen in het team op gezette tijden een pauze neemt. Het doel? Even lekker bijkletsen en met elkaar sparren onder het genot van heerlijke koffie. Loop je toevallig bij ons binnen tijdens de FIKA, dan ben je van harte welkom om lekker met ons mee te genieten. Wie weet ontdek je dan alvast wat over jouw talenten of die van je medewerkers!

Wij van VOS geloven namelijk dat jij, als persoon, team of directie, de sleutel bent tot het succes van jouw organisatie!

Visie

Wij streven naar een maatschappij waarin mensen langer, gezonder én gelukkiger werken.

Wij willen dat jij, als professional of organisatie, geïnspireerd wordt om het beste uit jezelf te halen. Daarom leggen we in alles wat we doen de focus op ontwikkeling, betrokkenheid en gezondheid van medewerkers – ook wel duurzame inzetbaarheid genoemd. Zo creëren we een authentieke, onderscheidende cultuur voor iedere organisatie, waarin het hele team optimaal kan excelleren.

Talent tastbaar maken

Wij leggen de basis voor het behalen van de doelen van het individu, het team én de organisatie. Door te focussen op competenties, cultuur, structuur én leiderschap maken wij talent tastbaar én toepasbaar. We verbinden én ontwikkelen mens en organisatie, zodat er met meer energie, bevlogenheid en effectiviteit aan organisatiedoelstellingen gewerkt wordt.