Het ontwikkelbudget

Heb jij persoonlijk ontwikkelbudget van je werkgever of vanuit je cao? Maak hier dan gebruik van! Het budget is bestemd voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Het is immers voor iedereen belangrijk dat jij met de veranderende wereld meegroeit. Dankzij het budget kun jij groeien in je huidige rol, of wellicht groeien naar een andere rol, functie of taak in de toekomst. Het vergroot je wendbaarheid en draagt daarmee bij aan duurzame inzetbaarheid.

Hoe zet ik mijn persoonlijk ontwikkelbudget in?

Jezelf ontwikkelen kan in de vorm van een opleiding of cursus, maar ook door het volgen van een training. In sommige organisaties is er een intern opleidings- of ontwikkelprogramma. Toch kun je vaak ook extern ondersteuning vinden bij het bereiken van jouw specifieke doelstelling. Je kunt jezelf vakinhoudelijk ontwikkelen of in jouw werknemersvaardigheden. Denk hierbij aan samenwerking, soft skills of time management 3.0. Of misschien heb je een ander doel waar je aan wilt werken? Wij geven verschillende trainingen waar je echt wat aan hebt. Bekijk dus ons trainingsaanbod en vind de training die jou vooruit helpt. Er is altijd wel een training die bij jou past! Als je twijfelt of een specifieke training is wat jij zoekt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag om de juiste keuze voor jou te maken. Zet dus je persoonlijke ontwikkelbudget in voor het volgen van onze trainingen.

Werkgevers: investeer in je mensen

Uit onderzoek blijkt dat medewerkers gelukkiger en tevredener zijn in hun werk wanneer de werkgever investeert in hen. Dit zorgt weer voor betere prestaties, hogere klanttevredenheid, minder fouten en uiteindelijk tot een grotere omzet. Kortom: het bevordert de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. Je wordt een aantrekkelijke werkgever om voor te werken. Juist in deze krappe arbeidsmarkt is dat mooi meegenomen! Investeren in je medewerkers is dus investeren in je organisatie.

Wil je voor meerdere medewerkers of een team een training organiseren? Overweeg dan onze incompany-trainingen: bij jou op locatie, laagdrempeliger én voordeliger.