DISCOVER Persoonlijkheidsanalyse

Inzicht in je eigen persoonlijkheid is cruciaal bij elke vorm van persoonlijke ontwikkeling. Veel mensen hebben moeite om in te schatten wat nou écht bij ze past, of vinden het lastig om een doel voor zichzelf te hebben. Wanneer ken je jezelf nou goed genoeg om te weten wat écht bij je past? Om inzicht te krijgen in je eigen gedrag, drijfveren en talenten maken wij vaak gebruik van de DISCOVER Potentieel analyse als hulpmiddel bij jouw programma.

Een DISCOVER Potentieel analyse geeft inzicht in jouw persoonlijkheid waaronder je gedrag- en communicatie voorkeuren, motivatoren en competenties. De analyse brengt talent in kaart; zowel het huidige talent als het toekomstig potentieel. Het online assessment maakt op een concrete en eenvoudige manier gedragspatronen, drijfveren en talenten zichtbaar om maximale ontwikkeling voor het individu, team of de organisatie te bereiken. Op basis van dit instrument verbinden wij leiders, teams en professionals aan elkaar. Het geeft zelfinzicht in je eigen gedrag, drijfveren en talenten. We stimuleren ontwikkeling én we helpen bouwen aan een een dynamische werkomgeving voor de toekomst. Dit instrument is onmisbaar voor bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling, teambuilding en (zelf)leiderschap.

DISCOVER Potentieel

Wij maken gebruik van de DISCOVER potentieel analyse. DISCOVER is gebaseerd op de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen van de psychologie, neuroscience en bedrijfskunde en wordt wereldwijd ingezet. Daardoor is de DISCOVER Potentieel Analyse een zeer betrouwbaar instrument dat voor veel doelen inzetbaar is.

Wij zetten deze analyse bijvoorbeeld in voor de volgende doelen:

 

Meer weten?
Download hier de gratis DISCOVER Ebooks

DISCOVER Gedrag E-book

Lees en leer alles over het gedrag van mensen; krijg beter inzicht in je eigen gedragsstijl, herken sneller en beter de gedragsstijl van anderen, en pas je eigen gedragsstijl sneller aan aan die van anderen. Hierdoor zal je interactie en communicatie met anderen sterk verbeteren.

DISCOVER Drijfveren E-book

Leer hoe je je eigen onbewuste brein, en dat van anderen, beter gaat begrijpen. Welke drijfveren beïnvloeden jouw eigen gedrag en het gedrag van anderen? En hoe kun je andere mensen overtuigen en beïnvloeden?

DISCOVER Talenten E-book

Waar ligt jouw talent, jouw passie en wat is jouw potentieel? En hoe kun je dit verder ontwikkelen? In het onderdeel Talenten krijg je hier meer inzicht in. Daarnaast leer je ook meer over jouw leiderschapsstijl.