Vos Opmaat Trainingen

Leiderschapsprogramma

Groeien in Leiderschap
Schrijf je in

Reserveer jouw plek direct

Leiderschapsprogramma

Leiderschap is essentieel voor het succes van je organisatie. Jij als leidinggevende kan daarin het verschil maken. In ons leiderschapsprogramma komen alle elementen van succesvol leiderschap aan bod. Het programma is gericht op het innemen van je positie als leider en bestaat uit twee onderdelen, namelijk Leiderschap en Management.  In het volledige programma krijg je onder andere inzicht in jouw unieke manier van leidinggeven en jouw rol als manager. Daarnaast helpen we je met het inspelen op dagelijkse situatie en het vergroten van je impact.

Algemene informatie

Duur Anders
Functie HR Professional, Leidinggevende, Management, Directie
Kosten € op aanvraag
Label(s) Leiderschap, Management, Communicatie, Samenwerking, Persoonlijke ontwikkeling

Bel voor meer informatie 050 503 5568

Het leiderschapsprogramma

Het volledige leiderschapsprogramma bestaat uit:

Bij het onderdeel Managementvaardigheden kun je kiezen uit verschillende modules, bijvoorbeeld onboarding of het voeren van medewerkergesprekken

Onze trainingen bestaan uit een inhoudelijk component aangevuld met praktische oefeningen. De resultaten? Na elke training kun je gelijk aan de slag en weet je jouw nieuwe kennis en vaardigheden succesvol in de praktijk te brengen.

In onze trainingen gaan we zoveel mogelijk uit van jouw persoonlijke situatie. Neem dus vooral casuïstiek vanuit de praktijk mee!
Je krijgt van ons praktische handvatten, checklists en modellen die je dagelijks kunt gebruiken. Daarnaast kun je rekenen op constructieve feedback. We maken er een leerzame maar ook leuke training van!

Dit programma is aan te passen aan jouw persoonlijke wensen of leerdoelen.  Ook is dit programma incompany inzetbaar.

We stemmen het graag met je af!

Kom je er niet uit? We helpen je graag!

Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van een training die bij jou past.

Schrijf je in

Meld je aan voor deze training en maak ook jouw talent tastbaar. Na aanmelding houden we je op de hoogte voor de eerstvolgende data. Liever een incompany training? Vraag dan een offerte op.

Populaire trainingen