Vos Opmaat Trainingen

Leiderschapsprogramma

Groeien in Leiderschap
Schrijf je in

Reserveer jouw plek direct

Leiderschapsprogramma

In ons leiderschapsprogramma komen alle elementen van succesvol leiderschap aan bod. Leiderschap is essentieel voor het succes van je organisatie. Jij als leidinggevende kan daarin het verschil maken. Het programma is gericht op het innemen van je positie als leider en bestaat uit verschillende onderdelen waaronder zelfleiderschap, situationeel leiderschap,communicatie en samenwerking. In het volledige programma krijg je onder andere inzicht in jouw unieke manier van leidinggeven en jouw rol als manager. Daarnaast helpen we je met het inspelen op dagelijkse situatie en het vergroten van je impact.

Algemene informatie

Duur 2 dagen
Functie HR Professional, Leidinggevende, Management, Directie
Kosten € 2350
Label(s) Leiderschap, Management, Communicatie, Samenwerking, Persoonlijke ontwikkeling

Bel voor meer informatie 050 503 5568

Het leiderschapsprogramma

Het volledige leiderschapsprogramma bestaat uit:

Het Leiderschapsprogramma kan worden aangevuld met het Programma Managementvaardigheden waarin de focus ligt op dagelijks leidinggeven.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedereen die leiding geeft, leiding gaat geven en zich bewuster wil worden van zijn of haar persoonlijke impact. Je hebt als doel om meer uit jouw talenten te halen en je te ontwikkelen in leiderschap. Deze training kan gebruikt worden als basis voor een Persoonlijk Ontwikkelplan (POP).

Onze trainingen bestaan uit een inhoudelijk component aangevuld met praktische oefeningen. De resultaten? Na elke training kun je gelijk aan de slag en weet je jouw nieuwe kennis en vaardigheden succesvol in de praktijk te brengen.

In onze trainingen gaan we zoveel mogelijk uit van jouw persoonlijke situatie. Neem dus vooral casuïstiek vanuit de praktijk mee!
Je krijgt van ons praktische handvatten, checklists en modellen die je dagelijks kunt gebruiken. Daarnaast kun je rekenen op constructieve feedback. We maken er een leerzame maar ook leuke training van!

Dit programma is aan te passen aan jouw persoonlijke wensen of leerdoelen.  Ook is dit programma incompany inzetbaar.

We stemmen het graag met je af!

Kom je er niet uit? We helpen je graag!

Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van een training die bij jou past.

Schrijf je in

Meld je aan voor deze training en maak ook jouw talent tastbaar. Na aanmelding houden we je op de hoogte voor de eerstvolgende data. Liever een incompany training? Vraag dan een offerte op.

Populaire trainingen