Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Planner/Werkvoorbereider

De  Opdrachtgever

JB isolatie staat bekend als dé specialist in isolatiesystemen en afwerking in de utiliteit, industrie en scheepsbouw en wil dit graag blijven. JB isolatie draagt bij aan duurzaamheid en het besparen van energie. Het is onze missie om door middel van de juiste isolatie duurzaamheid van energiegebruik te faciliteren voor gebouwen en zo de klimaatverandering positief te beïnvloeden. Als bedrijf dragen wij bij aan een gezonde werkomgeving, waarin ruimte is voor mensen en de ontwikkeling van hun verschillende talenten.

Omdat wij specialist zijn in isolatiesystemen voor warmte en koeling, akoestische isolatie, ontdreuning, absorptie materialen en brandwerende isolatie garanderen wij kwaliteit. Dit wordt geleverd door onze jarenlange ervaring en vakkennis. Wij brengen alle voorkomende soorten isolatiemateriaal aan en werken deze af met folie of beplating. Deze produceren wij zelf in onze ruime en moderne werkplaats.

We werken eerlijk, open en transparant en hebben respect voor elkaar en de omgeving. Zowel onderling als naar opdrachtgevers houden we van duidelijke communicatie, houden we ons aan de afspraak en leren we van (elkaars) fouten. We werken veilig, deskundig en professioneel.

Wij zijn gevestigd in Groningen en werken door het hele land en in Duitsland.

Ter versterking van ons team zoeken wij een

Planner/Werkvoorbereider

Functie omschrijving

Als planner/werkvoorbereider houd je je bezig met het professionaliseren van de planning van zowel personeel en productie. Daarnaast is de planner ook verantwoordelijk voor materieelbeheer, waaronder de registratie van materialen. Ook werk je nauw samen met de directeur, geef je praktische aansturing aan de monteurs en ben je aanspreekpunt voor opdrachtgevers.

Functie eisen

  • Afgeronde MBO opleiding (richting techniek, bouw, of werktuigbouw), eventueel aangevuld met cursus logistiek, planning, supply chain, praktisch leidinggeven of operationeel management.
  • Ervaring in organiseren en plannen, inrichten van werkprocessen
  • Je kunt focussen op zowel de korte en middellange termijn
  • In het bezit van VCA-vol

Persoonlijkheid

We zoeken iemand met natuurlijk overwicht. Een persoon die praktisch problemen kan oplossen en daarnaast communicatief zeer vaardig is. Je kunt snel schakelen en bent stressbestendig.

Dienstverband

Het betreft een fulltime dienstverband met een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. We zijn aangesloten bij de cao Metaal en Techniek. De functie is ingeschaald in salarisgroep G. Tenslotte is er ruimte om te groeien naar meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Solliciteren

Vos Opmaat Consultancy verzorgt de sollicitatieprocedure. Voor vragen kun je contact opnemen met Eva Dijkema via 050-5035568 of per mail.
Graag ontvangen wij je sollicitatiebrief voorzien van CV voor 18 september 2018. Je kunt deze mailen naar info@vosopmaat.nl
Meer informatie over onze organisatie vind je op www.jb-isolatie.nl